Hírek, információk, akciók

GENIE - A jövő gázpalackja
2016.05.18.

Korábbi cikkünkben már említettük a Linde Gáz Magyarország új GENIE gázpalackját, melynek segítségével Keszthelyen 2016.05.08-án megrendezett Koraszülöttmentő és Gyermekintenzív Alapítvány futóversenyén a LINDE támogatásával felfújtunk több száz luftballont, melyekkel a célba érkezett gyermekeket ajándékoztunk meg.


A GENIE palack egy forradalmian új termék, a Linde Csoport ipari újítása. Az elegáns és hordozható kialakítással, valalmint számos intellingens tartalommal a GENIE palack átalakítja a világ gázhasználtatát.

- Rendkívül könnyen hordozható

- Védett helyre csatlakoztatható, nagyteljesítményű nyomáscsökkentők

- Intelligens gáztípus és mennyiségkijelző

- Fokozott felhasználó élmény

- Környezetbarát- könnyen újrahasznosítható

- Akár több száz alkalommal is újratölthető, illetve használható.

 

1. Kisebb súly, több gáz
 
A relatív kis méretű palackban a töltet 300 bar nyomású- a nyomástartó edény alapja egy szénszál erősítésű kompozit acél palack, melyet egy ún. HDPE műanyaggal borítottak be. Tartozékai erősek, időjárásállóak és nagy mértékben újrahasznosíthatók. Az azonos méretű "hagyományos" palackokhoz képest több gázt tartalmaz, ezért nem kell olyan gyakran cserélni.
 
2. Beépített kijelző, "kevés gázmennyiség" riasztással
 
A GENIE palack információkat nyújt a benne lévő töltetről, annak mennyiségéről. A kijelző egyszerűen kezelhető könnyel leolvasható. A palakckban lévő gáz mennyiség meghatározásához nem szükséges reduktort csatlakozatni, vagy a korábbi felhasználás alapján azt megbecsülni. A palack hangjelzést ad, amikor a gázmennyiség alacsony értékűre esik.

 

3. Kisméretű, nagy teljesítményű nyomásszabályzó
 
A palack megbízható és rendkívül egyenletes gázáramlást biztosító nyomásszabályozóval van felszerelve, melyet a palack fogantyúja példátlan mértékben véd a sérülésektől.
 
4. Egyedülállóan nagy átmérőjű konstrukció
 
Nagyobb biztonság- stabil kivitel, ezáltal kivételesen könnyen kezelhető. Ezt a palackot nem szükséges használat közben kikötni.
 
5. Könnyű, modern anyagok
 
Minden időjárási körülmények között használható palack. A palackot úgy tervezték, hogy szép legyen és az is maradjon. Nincs többé rozsdásodás a palack alján. Könnyen tisztítható a jobb higiénia és az esztétikusabb megjelenés érdekében.
 
6. Nagy teherbírású fogantyúk
 
A könnyen megfogható fogantyúk lehetővé teszik a kényelmes és könnyű kezelhetőséget. Könnyű hozzáférést biztosít, mind a palack szerephez, mind a nyomásszabályzóhoz.
 
7. Robosztus levehető kerekek és meghosszabbítható fogantyú
 
A kiegészítő elemek jelentősen javítják a hordozhatóságot és a biztonságot a nagy acél palackokhoz képest. Ezek a palackok biztonságosabban hordozhatók és a mozgatásuk nem olyan megterhelő, mint az acélpalackoké.
 
8. "Gáz azonosító" gyűrű
 
A palack nyakánál lévő színjelölés és a nyomáscsökkentőn lévő címke lehetővé teszi, hogy könnyen azonosísuk a palackban lévő gázt.
 
A termékről további információkat az üzletben illetve  92/598-500-as telefonszámon kaphat
 

vissza...